Ξεκινήστε τώρα!

Πείτε μας που βρίσκεστε και εμείς θα το δείξουμε σε όλο το κόσμο, για να μπορεί να σας βρει εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ. Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν και δεν υπάρχει καμία χρέωση!

Γιατί να καταχωρήσετε την καντίνα σας στην σελίδα μας:

  1. Ανά πάσα στιγμή μπορεί ο καθένας όπου και αν βρίσκεται να σας βρει μόνο με ένα κλικ στο ιντερνετ,
  2. Ο καθένας μπορεί να ενημερώνεται για τις ώρες λειτουργίας της καντίνας σας,
  3. Ο καθένας μπορεί να μαθαίνει για το μενού σας και τις σπεσιαλιτέ σας,
  4. Εφόσον μετακινηθείτε σε άλλο σημείο μπορείτε να ενημερώσετε την σελίδα και έπειτα αυτή όλο τον υπόλοιπο κόσμο ,
  5. Ο καθένας μπορεί να μάθει το τηλέφωνο επικοινωνίας σας και να δει τις σελίδες σας κοινωνικής δικτύωσης εφόσον έχετε (όπως Facebook, Τwiter,κτλ).

Έτσι με βάση τα παραπάνω σας δίνουμε την δυνατότητα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κόσμου και ταυτόχρονα ο κόσμος να μπορεί να σας βρίσκει οποιαδήποτε στιγμή.   Και αυτό σας το παρέχουμε δωρεάν.

david_barona_sammichlab_food_truck_server_side_sketch-1440x720

επικοινωνια

Μπορείτε να μας καλέσετε στο +306972131049 ή να στείλετε email στο info@kantines-online.gr και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Loading…

συχνες ερωτησεις

Οι καντίνες που υπάρχουν στο χάρτη είναι σίγουρα εκεί άμα περάσω ?

Οι καντίνες έχουν ένα συγκεκριμένο σημείο πώλησης και συγκεκριμένες ώρες πώλησης, τα οποία αναγράφονται στην σελίδα καθεμίας καντίνας. Τις πληροφορίες αυτές τις αντλούμε από τους ιδιοκτήτες των καντινών. Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάποια καντίνα δεν φέρουμε καμία ευθύνη, καθώς η ενημέρωση του χάρτη γίνεται διαμέσου των ιδιοκτητών καντινών.

Όταν θα καταχωρήσω μια καντίνα θα χρεωθώ με κάποιο ποσό ?

Όχι !  Η καταχώρηση είναι εντελώς δωρεάν και η παραμονή σας στην σελίδα μας είναι επίσης εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τα στοιχεία σας και το στίγμα σας στο χάρτη.

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να λειτουργώ μια καντίνα?

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία μιας καντίνας έχουμε αναρτήσει ένα post στο blog μας. Για να το δείτε μπορείτε να πάτε από το μενού της σελίδας μας, που βρίσκεται πάνω δεξιά, και να πατήστε στο BLOG.